Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Лютий » 18 » Відомості про навчальний заклад!
11:17
Відомості про навчальний заклад!

Інформація

про Вовчанську загальноосвітню школу-інтернат І-ІІІ ступенів №5

Вовчанської районної ради Харківської області (на 15.02.13)

 

Рік заснування

Юридична адреса

1946, головний навчальний корпус побудовано у 1874 році (пам’ятка архітектури, охор.№502)

62504, Харківська область, Вовчанський район, м. Вовчанськ, вул. Пушкіна, 1

Директор школи

Купіна Надія Наумівна, освіта вища, за фахом вчитель біології, має першу кваліфікаційну категорію. Заклад очолює з 2003 року.

Контингент учнів

У школі навчається 162 учні, з них учнів 1-4 класів – 52 чол., 5-9 класів – 84 учнів, 10-11 класів – 26 учнів.  Випускників 9 класу -  23 учні.

Випускників 11 класу - 17 учнів.

Режим роботи

Мова навчання

Школа працює цілодобово, навчання розпочинається о 8.30 год.

Українська.

Профільне навчання

Навчально-виховний процес здійснюється за 2  профілями: універсальний (9 учнів) та технологічний (17 учнів).

Педагогічний колектив

Педагогічний колектив нараховує 40 педагога, з них 32 чол. мають вищу освіту, 8 чол. – середню спеціальну. Вищу кваліфікаційну категорію мають 6 чол., І кваліфікаційну категорію – 10 чол., ІІ кваліфікаційну категорію – 10 чол., категорію «спеціаліст» – 14 чол.

Забезпечення харчуванням

Гарячим безкоштовним харчуванням забезпечено 52 учні (100%) початкових класів та дітей пільгових категорій: 21 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування,  5 дітей-чорнобильців, 6 дітей з малозабезпечених сімей, 39 дітей одиноких матерів, 29 дітей, звільнені від сплати за утримання в школі-інтернаті рішенням сесії Вовчанської районної ради. За рахунок батьківських коштів харчується 48 учнів.

Творчий потенціал

Педагогічний колектив працює над методичною темою «Моніторинг навчально-виховного процесу як основа підвищення його результативності».

 Учні школи щорічно беруть участь та посідають призові місця в ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін: у 2012-2013 навчальному році у ІІ етапі брало участь  33 учні, з них стали переможцями ІІ (районного) етапу 3 учні з трудового навчання (І місце, Коротич Є., 9 клас), з математики (ІІІ місце, Єфіменко Г., 6 клас), з художнього читання (ІІІ місце, Кисла Ю., 4 клас).

Два учня школи брали участь у захисті науково – дослідних робіт в МАН.

У конкурсі знавців життя та творчості Т.Г. Шевченка учениця 6 класу Єфіменко Г. посіла І місце.

Гурткова робота

 

 

 

 

Матеріально-технічне забезпечення

 

В школі працює 30 гуртків, з них: предметних – 11, технічних – 1, художньо-естетичних та суспільно-громадських – 15, спортивно-туристичних – 1, еколого-натуралістичних – 2. Діти займаються в музичній школі (на музичному та художньому відділеннях), у театральному, вокальному гуртках,  гуртку «Юний гончарик», «Художня обробка деревини» при Будинку дитячої творчості, у спортивних секція при ДЮСШ.

 

До послуг учнів 5 навчальних кабінетів (фізики, біології, української мови, англійської мови, інформаційно-комунікативних технологій (21 робоче місце) та 11 навчальних кімнат,  бібліотека з читальною залою, актова зала,  спортивна кімната, спортивний  майданчик, швейна, слюсарна та столярна майстерні, їдальня на 120 місць (працює буфет).

 

Переглядів: 465 | Додав: Директор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: